Hungarian Game Technology

VLT

Online felügyeleti rendszer játékgépekhez

A rendszer célja

Egyre több országban a törvény lehetőséget ad az interneten keresztül történő adózási formára, mely az általunk gyártott NetGuard rendszerrel is történhet. A fix havi játékadót felválthatja a forgalom alapján történő adózás, mely új tendenciák felé irányul. Az új adórendszer célja egyrészt, hogy a kisebb forgalmú gépeknek ne kelljen túl magas adót fizetni, mivel a jelenlegi helyzetben ezek a gépek nem képesek megtermelni a havi játékadót, másrészt az üzemeltetési adatok kontrollálhatóbbak legyenek.

A NetGuard egy online felügyeleti rendszer, mely elérhetővé teszi a csatlakoztatott játékautomaták statisztikáinak és más információinak a lekérését, így megkönnyítve az üzemeltetési folyamatok kontrollálását. A játékgépekre vonatkozó adatok közvetlenül nyomon követhetők az interneten keresztül. Ez a rendszer nagyobb flexibilitást és gyorsaságot ad az üzemeltetésnek a hibák elkerülése és szükségtelen kiadások végett.

Működési leírás

NetGuard ábra

A Central Unit (CU) az az egység, amely állandó kommunikációban van a hozzá csatlakoztatott játékautomatákkal és a központi szerverrel. Minden játékhelyen kell lennie egy CU-nak, melyre maximum 16 játékautomata csatlakoztatható. Ahhoz, hogy a CU továbbítani tudja az adatokat a szerver felé, internetkapcsolat szükséges.
A központi szerver fogadja és rögzíti a rendszerre csatlakoztatott CU-k által küldött adatokat. A felhasználóknak ehhez a szerverhez kell kapcsolódni az adatok megtekintéséhez.

A rendszer előnyei

Alacsonyabb ár

  • Gyorsabb működés
  • Online ellenőrzés
  • Manipulációk elkerülése
  • Erőforrások optimalizálása

Magasabb biztonság

  • Magasabb hozzáférési lehetőség biztosítása
    a web-es felülethez a rendszergazdától
  • Gépek tiltása az Interneten keresztül
  • Adatok folyamatos felügyelete
token